Μέγκαν Μαρκλ

Οι φαν της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας έχουν στρέψει ξανά το βλέμμα τους προς τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς πιστεύουν πως θα επιστρέψει σύντομα στο Instagram και οι φήμες τη θέλουν να συνεργάζεται με ένα πρόσωπο το οποίο θεωρείται “guru” των social media στο Χόλυγουντ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα και έχει δώσει άπλετο χώρο στον άνδρα της να πάρει άλατα φώτα της δημοσιότητας πάνω του καθώς προωθεί το βιβλίο του το οποίο έχει φέρει τριγμούς στο παλάτι.

Οι δυο τους δεν έχουν επίσημους λογαριασμούς στο Instagram καθώς δεν επιτρεπόταν αλλά οι φήμες είναι πολλές που θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ να κάνει την κίνηση διότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Το ζευγάρι φέρεται να έχει προσλάβει τον μάνατζερ Αντάμ Λίνινγκ τον οποίο γνώρισαν στην ανανέωση όρκων της Έλεν Ντε Τζένερις και τη συζύγου της Πόρσια και έχουν πολλά πράγματα να κάνουν μαζί.

Οι δυο τους θέλουν να κάνουν πράγματα στο Χόλυγουντ και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η πρώην ηθοποιός θα δεχτεί πρόταση για να παίξει κάποιον ρόλο καθώς έχει εκφράσει και η ίδια πως της έχει λείψει!

Θα δείξει!

Tσέκαρε και αυτά: