Μέγκαν Μαρκλ

H Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της και υπέγραψε συμβόλαιο με το πολύ γνωστό πρακτορείο “William Morris Endeavor (WME)” με σκοπό να μεγαλώσει η καριέρα της στην Αμερική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το πρακτορείο έκανε μια ανάρτηση στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να ανακοινώσει τη συνεργασία τους και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ότι το WME εκπροσωπεί πλέον τη Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσεξ, σε όλους τους τομείς. Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματός του, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, συνεργασιών με εμπορικά σήματα και άλλων”. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Morris Endeavor (@wme)

Όπως αναφέρει το Variety, η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει στην ομάδα της ανθρώπους που έχουν σημαντικό όνομα στο χώρο των δημοσίων σχέσεων όπως είναι ο Ari Emanuel, ο Brad Slater και την επί σειρά ετών εκπρόσωπο της Σερένα Ουίλιαμς Jill Smoller.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί, όπως όλα δείχνουν, τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει και αναμένεται να τη βλέπουμε ακόμη περισσότερο σε καμπάνιες το επόμενο διάστημα.

 

Τσέκαρε και αυτά: