Maestro 2

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το υπόλοιπο καστ που συμμετέχει στο “Maestro 2″ βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων και μίλησε για κάποια πράγματα τα οποία θα δούμε στο νέο κύκλο της σειράς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, “Ελένη”, αναφέρθηκε σε κάποια πράγματα τα οποία θα δούμε στη δεύτερη σεζόν και κάνει ένα πολύ μικρό spoiler το οπολιο σίγουρα θα απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό!

“Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε. Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού”. 

Το Maestro 2 αναμένεται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη σεζόν και ανυπομονούμε για τα νέα επεισόδια!

Τσέκαρε και αυτά :