Μελίνα Μεταξά

H Μελίνα Μεταξά φέρεται να έχει κάνει με πολύ επιδέξιο τρόπο, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει ακόμη περισσότερα ερωτήματα σχετικά με το νέο ζευγάρι που μπορεί να υπάρχει στις παραλίες του Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H παίκτρια η οποία θεωρείται από τις πολύ καλές του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως έχει ενοχληθεί με την ομάδα που ήρθε στην παραλία της δικής της ομάδα και στην προσωπική της συνέντευξη είπε κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα θα μπορούσαν να θεωρηθούν ύποπτα και ίσως στρατηγικά.

Η Μελίνα Μεταξά είπε σε μια δήλωση της πως είδε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να επιστρέφουν μαζί από τη ζούγκλα οι οποίοι είχαν πάει για να κάνουν μια σημαντική “ανάγκη” και φαίνεται να υπονοεί πως κάνουν πολλά πράγματα μαζί και πώς ίσως είναι το ζευγάρι του All Star το οποίο “κρύβεται”.

Η κίνηση της θεωρήθηκε αρκετά ύποπτη και φέρεται να ξεσκεπάζει τους δυο παίκτες οι οποίοι έχουν έρθει σε πολύ αμήχανη φάση!

Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως η χορεύτρια έχει μια πολύ σοβαρή σχέση εκτός παιχνιδιού και δεν πιστεύει κανείς πως εμπλέκεται σε κάποια άλλη σχέση μέσα στο παιχνίδι.

Tσέκαρε και αυτά: