Μέλντα Σαΐνη

Η Μέλντα Σαΐνη είναι ίσως η πρώτη παίκτρια σε όλα τα χρονικά του “My Style Rocks” η οποία έχει καταφέρει να έχει όλες τις συμπαίκτριες της “απέναντι” της και είναι από τα πρόσωπα που έχει μπερδέψει πολύ κόσμο με την συμπεριφορά της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Την λύση στα ερωτήματα που έχει ο κόσμος για την ξανθιά παίκτρια και ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Γλυφάδα, έρχεται να δώσει η Χριστιάννα Κατσιέρη η οποία κάθισε με τον Themicorn και απάντησαν σε ερωτήσεις που έκαναν followers στο Instagram!

Όταν ρωτήθηκε για την πιο ύπουλη παίκτρια του παιχνιδιού πέταξε ατάκες “φωτιά”για τη Μέλντα Σαΐνη. Μια παίκτρια με την οποία την έχουμε δει να έχουν ένα έντονο beef!

“Η Μέλντα ήταν η πιο πονηρή! Ξεκάθαρα! Ακόμη δεν τα έχουν παίξει τα επεισόδια αλλά θα καταλάβετε όταν τα δείτε. Φαίνεται σιγανοπαπαδιά αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ύπουλη θεωρώ. Συγγνώμη Μέλντα αν το δεις αυτό”. 

 

Mάλιστα, δήλωσε πως είναι team Όλγα Κοτλιδά και θα ήθελε να τη δει νικήτρια ενώ δήλωσε πως η Emilia Vodos πιστεύει πολύ πως θα κερδίσει και της κάνει μεγάλη εντύπωση!

Τα είπε ξανά η Χριστιάννα!

Τσέκαρε και αυτά: