Παρακολούθηση κινητού

Η παρακολούθηση κινητού είναι ένα “φαινόμενο” το οποίο αρχίσει να βγαίνει ξανά στο προσκήνιο διότι πολλά ζευγάρια παραδέχονται στα social media πως έχουν αρχίσει να ψάχνουν τη συσκευή του συντρόφου τους για να μπορούν να ξέρουν που βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Προφανώς, ο απλός κόσμος δεν θα χρησιμοποιήσει το Predator ή κάποιο περίεργο λογισμικό το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από την ΕΥΠ για θέματα εθνικής ασφάλειας, αλλά υπάρχουν τρόποι για να μάθεις που βρίσκεται το αμόρε! Σε αυτό το σημείο να πούμε πως είναι άκρως τοξικό να προσπαθούμε να ελέγχουμε την κάθε κίνηση του συντρόφου μας, αλλά δυστυχώς συμβαίνει! Άτιμη ανασφάλεια μας έχεις γονατίσει!

Ένας τρόπος για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει το κινητό ενός ανθρώπου είναι μέσω της υπηρεσίας “Find my friends” η οποία μόλις ενεργοποιηθεί μπορούν οι φίλοι σου να βλέπουν που βρίσκεσαι! Αυτό μπορεί να το ενεργοποιήσει κάποιος όταν εσύ κοιμάσαι και να μην το καταλάβεις ποτέ!

Βέβαια, υπάρχουν και πολύ απλά λογισμικά τα οποία μπορούν να κάνουν τη δουλειά, αλλά είναι παράνομα καθώς χρειάζεται συναίνεση! Οπότε μπορεί να μπλέξει κάποιος!

Σύμφωνα με τον Νίκο Βασιλάκο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας”, το κινητό μας όταν είναι ξεκλείδωτη η οθόνη δίνει δικαίωμα σε μια άλλη συσκευή να παρακολουθήσει και στέλνει μήνυμα – αν επιλεχθεί – για να λάβει ο άλλος μήνυμα και να δει ότι το άτομο που παρακολουθεί έχει μετακινηθεί!

Επίσης, τα tags έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται για να παρακολουθούν τα ζευγάρια που μπορεί να βρίσκεται το κινητό κάποιου και με αυτόν τον τρόπο ξέρουν που βρίσκεται το αμόρε!

Ο Νίκος Βασιλάκος τόνισε πως υπάρχει μεγάλο θέμα και με τα iMessages!

“Πολύ μεγάλη προσοχή στα iMessages! Μου έτυχε ζευγάρι και ο άνδρας είχε συνδέσει τα iMessages του κοριτσιού με τον φορητό υπολογιστή. Κάθε μήνυμα που πήγαινε στην κοπέλα, πήγαινε και στον υπολογιστή”! 

Μεγάλη προσοχή!

Τσέκαρε και αυτά: