Μέλντα Σαΐνη

Ένας μικρός “πόλεμος” φέρεται να έχει κυρηχθεί εναντίον της νέας παίκτριας του “My Style Rocks” που ακολυσει στο όνομα, Μέλντα Σαΐνη.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η νέα παίκτρια η οποία έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους άσσους στο παιχνίδι, στάθηκε μπροστά στα κορίτσια φορώντας ένα magenta κοστούμι, ψηλά τακούνια σε φούξια χρώμα και απλά σκουλαρίκια! Μια πολύ basic εμφάνιση και καθόλου άσχημη! Απλά δεν είχε styling!

Ωστόσο, οι συμπαίκτριες της, δε φάνηκε να εκτιμούν την εμφάνιση της και οι περισσότερες αποφάσισαν να της βάλουν “1” και υπήρχε μια επιθετική διάθεση απέναντι της.

Πρώτη ξεκίνησε η Όλγα Κοτλιδά η οποία δεν είχε πολλά να σχολιάσει διότι της φάνηκε πολύ βασική η εικόνα. Έπειτα, η Emilia Vodos πήρε το λόγο και τη ρώτησε αν έχει σκοπό να δείξει άλλες εικόνες γιατί δεν βλέπει κάτι.

Τσέκαρε σχετικό απόσπασμα εδώ!

H Μέλντα Σαΐνη αισθάνθηκε άβολα και ξεκίνησε να μιλά για τις βαθμολογίες και λέει στα κορίτσια πως είναι μια κοπέλα η οποία μπήκε “τώρα” στο παιχνίδι και πως εκείνες έχουν φτάσει σε ένα σημείο και δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας “νέας”. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε κάποια looks κοριτσιών τα οποία έχουν πάρει καλούς βαθμούς ενώ έχουν έρθει με βασικές εικόνες.

Η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στους κριτές και από την πίεση που αισθάνθηκε, έκλαψε αλλά προσπάθησε να τους εξηγήσει πως το πρόβλημα της δεν είναι οι βαθμοί αλλά το γεγονός πως δεν της επιτρέπουν οι παίκτριες να νιώσει το παιχνίδι όπως εκείνες στην αρχή του.

Tσέκαρε και αυτά: