Met Gala 2023

Το Met Gala 2023 είναι αφιερωμένο στον iconic σχεδιαστή μόδας, Karl Lagerfeld, ο οποίος ήταν πολύ καλός φίλος με τη “Σιδηρά Κυρία” της Vogue, Anna Wintour και είναι μια ιδανική στιγμή για να γιορτάσουν όλοι τον άνθρωπο που έδωσε μια διαφορετική πνοή στον οίκο Chanel!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας είχε μεγάλη αγάπη στην οικοδέσποινα του μεγάλου fashion γεγονός που πραγματοποιείται κάθε χρόν την πρώτη μέρα του Μαίου και πολλε φορές απολάμαβαν ο ένας την παρέα του άλλου.

Η Anna Wintour μιλώντας στην κάμερα της Vogue αποκωδικοποίησε 13 iconic looks τα οποία δημιούργησε ο γνωστός σχεδιαστής.

Ο Karl Lagerfeld είχε συνεργαστει πολλές φορές με την αρχισυντάκτρια για τς φωτογραφίσεις που έκαναν πασίγνωστα μοντέλα για το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο και είχαν φορέσει εκλεκτές δημιουργίες οι οποίες παραμένουν συγκλονιστικές μέσα στο χρόνο.

Στο Met Gala 2023 όλοι οι καλεσμένοι πρέπει να φορέσουν δημιουργίες οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την ιστορία που έχει αφήσει ο Karl Lagerfeld στη μόδα και πολλοί είναι οι δημιουργοί που επέλεξαν να μελετήσουν πολύ καλά τον απίστευτα ταλαντούχο δημιουργό.

Ο σχεδιαστής θα ήταν σίγουρα περήφανος για τη φετινή διοργάνωση!

Τσέκαρε και αυτά: