Met Gala 2023

Το Met Gala 2023 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος celebrities περπάτησαν στ =ο μπεζ χαλί με σκοπό να τιμήσουν τη μνήμα του Karl Lagerfeld ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, το 2019! Από ότι φάνηκε, όμως, ένας ακόμη “επισκέπτης” θέλησε να τον τιμήσει και δεν ήταν άλλος από μια… κατσαρίδα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Λίγα λεπτά αφού εμφανίστηκε η Rihanna με τον Asap Rocky στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, η κατσαρίδα εμφανίστηκε στο μπεζ χαλί και ένας φωτογράφος προσπαθούσε να την απαθανατίσει, αφού δε συμβαίνει πολύ συχνά αυτό το πράγμα!

Η κατσαρίδα του Met Gala 2023 ήταν αυτή που σίγουρα προκάλεσε ένα μικρό πανικό και ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει πως αντίκριζε το συγκεκριμένο έντομο ενώ υπήρξαν και εκείνοι που ούρλιαζαν στη θέα της.

Στα social media έγινε “πάρτι” καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο οίκος που την έντυσε ενώ άλλοι έφτασαν να λένε πως είναι η μετενσάρκωση του Karl Lagerfeld!

Οι υπεύθυνοι δεν έκαναν κάτι να την απομακρύνουν σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ενώ κανείς δεν ξέρει αν βρήκε τραγικό τέλος με την εμφάνιση της!

Τσέκαρε και αυτά: