Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφος του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια καθώς πριν από κάποιους μήνες υποδέχτηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη βήμα στη ζωή τους.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός αθλητής αποκάλυψε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ANT1 πώς πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του και παράλληλα θα γίνει και η βάφτιση των παιδιών τους.

“Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε διπλό μυστήριο, βάπτιση και γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας”, είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην εκπομπή.

Ο αθλητής είναι σε μια πολύ καλή φάση στη ζωή του και έχει επιλέξει να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας καθώς θέλει να προστατεύσει τα παιδιά του και τη μέλλουσα σύζυγο του.

Τσέκαρε και αυτά: