Μικρολίμανο

Ένα all day spot του Πειραιά είναι το Naval Seaside Gastrobar στο Μικρολίμανο και κυριολεκτικά η αίσθηση είναι πως βρίσκεσαι σε ένα νησί.

Το νέο cafe restaurant bar βρίσκεται στο Μικρολίμανο στον Πειραιά δίπλα ακριβώς στον Ιστοπλοϊκό Όμιλο και είναι η καλύτερη καλοκαιρινή επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας, όλες τις ημέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

To Naval σε μία φανταστική τοποθεσία έχει να προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον σαν να είσαι σε μία πλωτή πλατφόρμα κατά μεσής της θάλασσας, μία εξαιρετικής ποιότητας κουζίνα, προσεγμένη μουσική και απίστευτα signature cocktails.

Χώρος ατμοσφαιρικός, φωτεινός, δίπλα στην θάλασσα, ιδανικός για φαγητό και cocktail όλες τις ώρες της ημέρας.Στο Naval μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα πιάτα Μεσογειακής κουζίνας και ευφάνταστα cocktail κυριολεκτικά διπλα στο κύμα! 

Αυτό όμως που κάνει το Naval στο Μικρολίμανο ακόμα πιο hot spot είναι το γεγονός οτι κάθε Σάββατο βράδυ, ο χώρος μετατρέπεται στο πιο hot night club του Πειραιά, με ζωντανή μουσική και τις ερμηνείες του γνωστού τραγουδιστη, Δημήτρη Κόκοτα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχοντας μαζί του η Λιούμπα Ζώρα ταξιδεύει τους θαμώνες στις επιτυχίες του που παραμένουν διαχρονικές όσα χρόνια κι αν περάσουν και το κέφι εκτοξεύεται με τον κόσμο να χορεύει δίπλα ακριβώς στη θάλασσα και με θέα το Μικρολίμανο, που δημιουργεί ένα νησιώτικο ψηφιδωτό σαν να να βρίσκεσαι στις Κυκλάδες.

Φυσικά το Naval παραμένει το στέκι πολλών διασήμων, που δεν αντέχουν να μην γευτούν τις γεύσεις, τα ποτά, αλλά και τη διασκέδαση που μόνο το Naval ξέρει να εγγυηθεί.

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό: