Miley Cyrus

Η Miley Cyrus προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια και νονά της είναι η περίφημη τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, Ντόλι Πάρτον. Και τα αδέρφια της έχουν επιλέξει και εκείνα με τη σειρά τους να ακολουθήσουν τη μουσική.

Ο αδερφός της γνωστής τραγουδίστριας, Trace Cyrus, o oποίος έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τη μουσική είπε πρόσφατα σε ένα Q&A σε Instagram Stories,πώς αν η οικογένεια του δεν ήταν γνωστή θα ήταν καλύτερη η καριέρα του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

“Αγαπώ την οικογένειά μου τόσο πολύ, αλλά νομίζω ότι θα ήμουν πολύ πιο επιτυχημένος αν δεν ήμουν μέλος μιας διάσημης οικογένειας. Οι άνθρωποι θέλουν αμέσως να με κρίνουν και να δυσφημήσουν όλη τη σκληρή δουλειά μου εξαιτίας των συγγενών μου. Αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Έκανα μια δισκογραφική συμφωνία χωρίς κανείς από τη δισκογραφική μου να γνωρίζει με ποιον είχα σχέση μέχρι που υπογράψαμε”. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trace Cyrus (@tracecyrus)

O αδερφός της Miley Cyrus, έβγαινε στο παρελθόν με γνωστές τραγουδίστριες όπως είναι η Ντέμι Λοβάτο και στο Instagram δήλωσε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trace Cyrus (@tracecyrus)

“Μετά από τη δημοσιότητα που πήραν οι σχέσεις μου στο παρελθόν, αποφάσισα ότι οποιαδήποτε από τις τρέχουσες ή μελλοντικές μου σχέσεις θα είναι πολύ πιο ιδιωτικές.Έτσι, ακόμα κι αν είχα κοπέλα, δεν θα σας το έλεγα. Συγγνώμη”.

Τσέκαρε και αυτά: