Μισέλ Φάιφερ

Tη δική της σειρά αρωμάτων αποφάσισε να δημιουργήσει η γνωστή ηθοποιός, Μισέλ Φάιφερ και έκανε την αποκάλυψη όταν βρέθηκε καλεσμένη στο podcast “Lipstick On The Rim” της Μόλι Σιμς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός αγαπημένων ταινιών αναφέρθηκε στη νέα σειρά αρωμάτων και φαίνεται να εμπνεύστηκε το νέο της εγχείρημα από το άρωμα του πατέρα της Ρίτσαρντ Φάιφερ.

“Μέσα από τη διαδικασία, όπου οι αρωματοποιοί με ρώταγαν συνεχώς “πού σε πάει αυτό; πες μας, σε πάει κάπου;”, συνειδητοποίησα ότι αυτό που προσπαθούσα να δημιουργήσω ήταν η κολόνια του πατέρα μου”, είπε η Μισέλ Φάιφερ.

“Δεν ήξερα ότι το έκανα αυτό ούτε επίσης ότι ο λόγος που ένιωθα αυτήν την έλξη προς τη συγκεκριμένη κατηγορία αρωμάτων ήταν επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και μπορεί να προέρχεται από μία ευχάριστη εμπειρία στη ζωή σου”, είπε στη συνέχεια!

Η ηθοποιός είπε πως για πολύ καιρό απέφευγε να φορά αρώματα διότι ανησυχούσε για την ασφάλεια τους και όταν δημιούργησε την δική της οικογένεια ήθελε να κάνει πράγματα τα οποία είναι πιο “καθαρά” έτσι ώστε να προστατευτούν τα παιδιά της!

Το 2019 λάνσαρε τα πρώτα αρώματα τα οποία έφεραν τα μεσαία ονόματα των παιδιών της και συνεχίζει!

Τσέκαρε και αυτά: