Θανάσης Αλευράς

Ο Θανάσης Αλευράς και πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες χρησιμοποιούν πολλές φορές τους λογαριασμούς τους στο Instagram για να θίξουν σοβαρά θέματα ή να καλέσουν τον κόσμο να βρεθεί κοντά τους στις παραστάσεις που δίνουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αυτή τη φορά ο γνωστός καλλιτέχνης ο οποίος χαίρει της εκτίμησης πολλών διότι έχει απίστευτο ταλέντο, ξέσπασε μέσω δυο stories που έκανε σχετικά με τις φωτιές και φαίνεται πως είναι εοχλημένος με το γεγονός πως ο κόσμος ασχολείται με την παράσταση “Σφήκες” και την Λένα Κιτσοπούλου.

“Η Κιτσοπούλου μας μάρανε. Δεν ακούω “αίσχος, ντροπή”. Μας κακοποιήσατε. Για τόσα αίσχη που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Δύναμη στους ανθρώπους και στα ζώα. Δεν έχουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα; Δεν έχουμε σχέδιο; Δεν έχουμε πυροσβέστες; Δώστε στον λαό κλιματική αλλαγή”. 

Θανάσης Αλευράς

O Θανάσης Αλευράς και άλλοι καλλιτέχνες ξεσπούν μέσω των Social media για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και αφορά στις φωτιές που έχουν ξεσπάσει και καίνε ανεξέλεγκτες!

Οι φωτιές έχουν γίνει νούμερο ένα trend στο Twitter ωστόσο υπάρχουν αρκετοί χρήστες οι οποίοι συνεχίζουν να “κράζουν” την παράσταση Σφήκες!

Τσέκαρε και αυτά: