Μονολίθι Πρέβεζας

Το Μονολίθι Πρέβεζας είναι η μεγαλύτερη παραλία της Ευρώπης και σύμφωνα με πολλούς είναι και μια από τις πιο ασφάλεις θαλάσσιες περιοχές όπου ο κόσμος μπορεί να κολυμπήσει και να απολαύσει τις βουτιές του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Ελλάδα μας έχει πανέμορφες παραλίες! Και κάθε χρόνο τις επιλέγουμε για να κάνουμε απλωτές, να βγάλουμε φωτογραφίες και να απολαύσουμε τον καυτό ήλιο ο οποίος μας προσφέρει σοκολατένιο μαύρισμα! Υπάρχει, όμως, μια παραλία η οποία έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των τουριστών καθώς η φήμη της είναι μεγάλη!

Με 25 χιλιόμετρα ακρογιαλιάς, τιρκουάζ νερά και εξαιρετική οργάνωση, το Μονολίθι Πρέβεζας είναι ξακουστό μέρος! Κάθε χρόνο επισκέπτονται το ξεχωριστό μέρος και είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Νικόπολης και από το κέντρο της Πρέβεζας απέχει 10 χλμ.

Η παραλία απλώνεται από το χωριό Μύτικας μέχρι και την Καστροσυκιά και φτάνει μέχρι το δάσος που έχει επίσης το όνομα “Μονολίθι”. Κατά μήκος της παραλίας θα συναντήσει αμμουδιά και σε ορισμένα σημεία ψιλό βοτσαλάκι ενώ υπάρχουν σημεία όπου θα μπορέσεις να απλώσεις την πετσέτα σου και να αράξεις! Υπάρχουν σημεία όπου υπάρχει οργάνωση και θα βρεις μια ξαπλώστρα για να ξαποστάσεις και να πιεις έναν καφέ!

Τσέκαρε και αυτά: