Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ξετρελαθεί με τον 20 μηνών γιο της, Βύρωνα, και καθημερινά απολαμβάνει την παρέα του και προσπαθεί να είναι δίπλα του σε κάθε σημαντικό βήμα που κάνει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αφού ολοκληρώθηκαν οι επαγγελματικές, τηλεοπτικές υποχρεώσεις της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας, αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση στην παραλία και μαζί της εννοείται πως ήταν ο μονάκριβος γιος της.

Με μια της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δείξει στον κόσμο μια μικρή στιγμή του γιου της και είδαμε την πλατούλα του καθώς τον κρατά η μαμά του έχοντας ένα εξαιρετικό κόκκινο μανικιούρ. 

H Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει πριν από κάποιους μήνες σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως ο γιος της είναι ένα παιδί το οποίο εκφράζει τη δική του άποψη και πως είναι πολυλογάς.

Το παιδί φαίνεται πως μοιάζει στην μανούλα του αφού έχει ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά ενώ ο κόσμος ενθουσιάστηκε με το γεγονός πως η τραγουδίστρια μοιράστηκε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία. 

Σίγουρα θα περάσουν ένα εκπληκτικό καλοκαίρι και έχουμε να δούμε ακόμη πολλές φωτογραφίες της Κατερίνας από διάφορες εξορμήσεις!

Καλό καλοκαίρι!

Τσέκαρε και αυτά: