Monica Bellucci

Η Monica Bellucci είναι Ιταλίδα ηθοποιός, που κατάφερε να αποκτήσει μία τεράστια καριέρα και συνεχίζει ακόμα, με φανατικό κοινό, να θαυμάζουν την δουλειά και την υποκριτική της ικανότητα.

Ένα πολύ λατρεμένο στοιχείο στην ηθοποιό είναι η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει, και με αφορμή τα γενέθλιά της, 30 Σεπτεμβρίου, πάμε να δούμε μερικά πράγματα που ίσως να μη γνωρίζατε για την Monica Bellucci.

  • Η Monica Bellucci γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1964, σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Citta di Castello
  • Οι γονείς της δεν είχαν κάποια σχέση με τον χώρο της υποκριτικής, αφού ο πατέρας της μετακόμισε στην Ιταλία από το Ιράν και ασχολήθηκε με τη γεωργική εργασία. Η μητέρα της υπήρξε καλλιτέχνης
  • Ήταν ένα “θαύμα” η γέννηση της Monica Bellucci, αφού είχε διαγνωσθεί με υπογονιμότητα
  • Αρχικά ήθελε να γίνει δικηγόρος, όμως στα 13 της ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.
  • Ξεκίνησε σπουδές νομικής στο Πανεπιστήμιο της Περούτζα, τις οποίες όμως άφησε το 1988 λόγω του modeling
  • Το 1989 ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο στο Παρίσι αλλά και στη Νέα Υόρκη.
  • Έχει δουλέψει με πολλούς γνωστούς οίκους μόδας όπως Dolce & Gabbana και Dior
  • Το Men’s Health την έβαλε στη λίστα με τις “100 Πιο Καυτές Γυναίκες Όλων Των Εποχών” στη θέση 21
  • Η ταινία “Δράκουλα” ήταν που την έκανε γνωστή στον τομέα της υποκριτικής και από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες ταινίες

Η προσωπική της ζωή

Η Monica Bellucci ήταν παντρεμένη με τον φωτογράφο Κλαούντιο Κάρλος Μπάσο από το 1990 μέχρι το 1992

Το 1996 γνωρίστηκε με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ στην ταινία “The Appartment”, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1999 και δημιούργησαν οικογένεια με δύο κόρες, την Ντέβα (γενν. 2004) και την Λέονι (γενν. 2010). Παρ’ όλα αυτά ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους στις 26 Αυγούστου 2013.

Πρόσφατα κυκλοφορούσε μία φήμη ότι είναι σε σχέση με τον εμβληματικό σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, την οποία επιβεβαίωσε λέγοντας στο γαλλικό “Elle”:
Αυτό που μπορώ να πω… είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα. Είναι μια από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή … Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπάω, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια αρχίζει”.

Τσέκαρε και αυτά:

Αστέρας Βουλιαγμένης: Το brunch menu του Matsuhisa Athens

Ύπνος: Πώς να κοιμάσαι καλύτερα