Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ, φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά μετά τον χωρισμό του, όσον αφορά στην συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην “Daily Mail” έβαλε και η Τζένιφερ Λόπεζ το “χεράκι” της για να βοηθήσει στην συν – κηδεμονία των παιδιών και να φτάσουν σε ένα “καλύτερο σημείο”.

“Ο Μπεν είναι υγιής”, είπε η πηγή για να συνεχίσει λέγοντας ότι: ”Το δράμα του παρελθόντος και τα συναισθήματα του διαζυγίου έχουν περάσει προ πολλού και όλοι τους τα καταφέρνουν”. Μάλιστα, ανέφερε ότι η Λόπεζ είναι “φιλική” με την Γκάρνερ και όλα τα παιδιά τους “αγαπιούνται”.

“Είναι πραγματικά μια πολύ ευτυχισμένη κατάσταση συνεπιμέλειας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η JLo με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονα, μοιράζεται την επιμέλεια των 15χρονων διδύμων παιδιών του Έμμε και Μαξιμίλιαν, το ίδιο και ο Μπεν Άφλεκ με την Γκάρνερ για την 17χρονη Βάιολετ, την 14χρονη Σεραφίνα και τον 11χρονο Σάμιουελ.

«Όλα είναι πραγματικά καλά αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να είναι το ίδιο στο εγγύς και στο απώτερο μέλλον», δήλωσε η πηγή και συνέχισε λέγοντας πως ο 51χρονος ηθοποιός και η τραγουδίστρια έκαναν “πολλές συζητήσεις” για τη σχέση της ως γονέας μαζί με τον Μαρκ Άντονι.

“Όλοι τους έχουν καταφέρει να βρουν μια λύση”, σχολίασε. “Είναι πραγματικά εμπνευσμένο και ωραίο να το βλέπεις”.

Όσο για τον ερωτικό δεσμό μεταξύ Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ είπε ότι δεν υπάρχει το δραματικό στοιχείο στον γάμο τους.

“Η σχέση τους εξακολουθεί να έχει “σπίθες”. Είναι πραγματικά ευτυχισμένοι ο ένας με τον άλλον”.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2002, αλλά χώρισαν τους δρόμους τους. Όμως 20 χρόνια μετά ξαναφούντωσε η φλόγα της σχέσης τους και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022.

Τσέκαρε και αυτά:

Αστέρας Βουλιαγμένης: Το brunch menu του Matsuhisa Athens

Ύπνος: Πώς να κοιμάσαι καλύτερα