Mother's Day

Mε αφορμή το γνωστό σε όλους μας “Mother’s Day“, η Μαρία Μπακοδήμου ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τους δυο γιους της και μας “έπεσαν” τα σαγόνια αφού είναι δυο κούκλοι!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο πρώην σύζυγος της, Δημήτρης Αργυρόπουλος έχουν αποκτήσει δυο γιους και η “μητέρα φύση” τους χάρισε όλα τα καλά χαρακτηριστικά των δυο γονιών τους και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν άψογο!

Η παρουσιάστρια ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία στο Instagram με τα καμάρια της, Νικήτα και Άρη, και τα σχόλια από τις θαυμάστριες δεν έχουν σταματήσει!

“H στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται κι η μητέρα . Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε αλλά όχι η μητέρα . Η μητέρα είναι μια νέα ύπαρξη” Osho Rajneesh
Χρόνια πολλά σε όλες μας“, έγραψε η παρουσιάστρια για το “Mother’s Day”.

H Μαρία Μπακοδήμου αναφέρεται πολύ συχνά στα παιδιά της και συγκινείται με το γεγονός πως έχουν μεγαλώσει και έχουν προχωρήσει στη ζωή τους κάνοντας τα δικά τους πράγματα! Πάντα δηλώνει περήφανη για τους δυο γιους της και από ότι φαίνεται θα πρέπει από εδώ και έπειτα να διαχειριστεί και τις υποψήφιες νύφες αφού θα λυσσάξουν στα social media!

Τσέκαρε και αυτά: