Survivor All Star

Πολλά είναι τα περιστατικά τα οποία έχουν σημειωθεί πίσω από τις κάμερες στο Survivor All Star και οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, έχουν ξεκινήσει να αναφέρονται σε κάποια πράγματα τα οποία έχουν συμβεί!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μετά τον Ηλία Γκότση ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο Ηλίας Μπόγδανος έγραψε την περίφημη λίστα, η Εύη Σαλταφερίδου αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο σίγουρα ανάβει φωτιές.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έκανε ένα Q&A στο Instagram και αποκάλυψε πως ένας παίκτης επιτέθηκε λεκτικά σε έναν καμεραμάν διότι δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει σε κάτι που ήθελε.

“Έβρισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι συνεργάτης της παραγωγής πάρα πολλά χρόνια και εγώ τον είχα και το 2018 και είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τον έβρισε όντως αισχρά γιατί μίλησε για την μάνα του, για το σπίτι του, για την φάρα του και την χώρα του γενικά. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς σαν παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω παρόλο που το ζητήσαμε γιατί θέλαμε να δείξουμε για ποιο λόγο εναντιωνόμαστε σε αυτόν τον παίκτη. Το καλό είναι ότι ήρθε ο Ατζούν και έκανε την παρατήρηση του αλλά ο κόσμος αυτά δεν τα βλέπει, δυστυχώς”. 

Στη συνέχεια των stories της είπε:

“Ο συγκεκριμένος παίκτης ζήτησε κάτι από τον κάμεραμαν, ο κάμεραμαν του είπε ότι “δεν μπορώ αυτή τη στιγμή” γιατί είχε να πάει να βιντεοσκοπήσει έναν παίκτη που πήγαινε προς τα σκουπίδια γιατί, στην περίπτωση που έβλεπαν κάποια παραβίαση ή για κάποιο λόγο κατευθυνόμασταν προς τα σκουπίδια εννοείται πως έπρεπε να μας σταματήσουν, δεν γνωρίζω αν αυτός ο παίκτης είχε συνεννοηθεί με τον άλλον ή τύχαινε να ζητάει εκείνη την ώρα κάτι, “άμα θες ζήτα το από κάποιον άλλον ή αλλιώς περίμενε λίγο” του είπε ο κάμεραμαν. Αυτός άρχισε να φωνάζει, “δεν καταλαβαίνεις” και “το θέλω τώρα” έλεγε. Μιλάμε για χαρτί υγείας στη συγκεκριμένη περίπτωση οπότε καταλαβαίνετε. Ναι, είναι λίγο αστείο αλλά δεν ήταν αστείο συνολικά το θέμα. Επειδή σήκωσε το κινητό να ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί και έφυγε από το πλάι, τόλμησε και του ακούμπησε λίγο το χέρι με αποτέλεσμα να αρχίσει όλο αυτό το σκηνικό, να του κολλήσει το κεφάλι στο πρόσωπο και και τα λοιπά”. 

Τσέκαρε και αυτά: