Μουντιάλ 2022

Η Κροατία κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη επί της Ιαπωνίας στο Μουντιάλ 2022 και η μεγαλύτερη φαν της ομάδας, αποφάσισε να τρολάρει την ήττα της χώρας που έχει επιδείξει απίστευτη συμπεριφορά για μια ακόμη φορά, καθώς “διδάσκει” τρόπους καλής συμπεριφοράς μαζεύοντας σκουπίδια και αφήνοντας τα αποδυτήρια καθαρά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Ιβάνα Κνολ – πρώην Μις Κροατία – βρίσκεται στο Κατάρ για να στηρίξει τη χώρα της στη μεγάλη διοργάνωση και θέλησε να πανηγυρίσει τη νίκη της χώρας της τρώγοντας… σούσι!

Το μοντέλο φορώντας μια στολή με τα χρώματα της χώρας της, κάθισε σε ένα τραπέζι, πήρε τα τσοπ στικς ανά χείρας και έφαγε τα ιαπωνικά εδέσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

Η πρώην Μις Κροατία, όμως, θέλησε να δείξει τον σεβασμό της απέναντι στη χώρα που έχασε στον αγώνα του Μουντιάλ 2022 και ανάρτησε σε στάρι της την υπόκλιση του προπονητή της Ιαπωνίας και έγραψε :

“Μεγάλο σεβασμό σε όλους τους Ιάπωνες. Γνώρισα πολλούς από εσάς σήμερα και είστε καλοί και ευγενικοί. Καλή επιτυχία στο επόμενο Μουντιάλ”. 


Ο προπονητής της Ιαπωνίας αφού τελείωσε το ματς, υποκλίθηκε στη διοργάνωση και στον κόσμο και για μια ακόμη φορά έδειξε την κουλτούρα που έχει ο λαός του!

Τσέκαρε και αυτά :

Φαγητό Αγία Παρασκευή : Πήγαμε στο εξαιρετικό Nama

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί : Το χωριό Αθανάσιος Διάκος