Μπανάνα

Πέρα από τις ιδιότητες που έχει η μπανάνα στην υγείας μας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλους τρόπους, όπως για προϊόν ομορφιάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Δύο τρόποι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μπανάνα και η φλούδα της:

Μάσκα προσώπου

Οι μπανάνες ως μάσκα προσώπου είναι αρκετά δημοφιλείς στον κόσμο της ομορφιάς. Αλλά αν δεν είστε πλήρως εναρμονισμένοι με τη φροντίδα του δέρματος, ίσως είναι η πρώτη φορά που ακούτε για το κύριο συστατικό.

Ο απλούστερος τρόπος για να φτιάξετε μια μάσκα με μπανάνα είναι να πολτοποιήσετε το φρούτο και να το εφαρμόσετε απευθείας στο δέρμα.

Μια άλλη κοινή συνταγή είναι να προσθέσετε ¼ φλιτζανιού απλό γιαούρτι και δύο κουταλιές της σούπας μέλι στην πολτοποιημένη μπανάνα πριν την εφαρμογή στο δέρμα.

Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 10-15 λεπτά – στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό

Φωτεινό χαμόγελο

Ένα λαμπερό χαμόγελο μπορεί να είναι δύσκολο και ακριβό να το αποκτήσετε.

Εάν είστε χρόνιος πότης κρασιού ή καφέ και έχετε αφήσει τα δόντια σας να περάσουν πολύ καιρό χωρίς μια καλή λεύκανση, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μπανάνες για να φωτίσετε το χαμόγελό σας.

Πριν ρίξετε χρήματα σε μια θεραπεία λεύκανσης δοντιών, δείτε αν μια φλούδα μπανάνας θα σας δώσει τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Απλά τρίψτε μια μπανανόφλουδα στα δόντια σας μερικές φορές την ημέρα πριν από το βούρτσισμα για να πετύχετε ένα λαμπερό νέο χαμόγελο.

Τσέκαρε και αυτό:

Μέγκαν Μαρκλ: Ότι “χρησιμοποιεί” τον πρίγκιπα Χάρι αναφέρουν

Σκύλος κατεβαίνει τις σκάλες σαν λαγουδάκι