Μπότες

Έχουμε δει πολλά κουλά να δημιουργούνται από σχεδιαστές που έχουν συγκεκριμένο όραμα αλλά σαν αυτές τις μπότες που θα δεις παρακάτω, ομολογούμε πως έχουμε καιρό να αντικρίσουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το brand MSCHF αποφάσισε να λανσάρει ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι υποδημάτων και οι “BIG RED Boots” έχουν αρχίσει να γίνονται viral καθώς έχουν πολύ ιδιαίτερο σχέδιο και θα μπορούσαν κάλλιστα να φορεθούν από κάποιον που θέλει να μοιάζει με καρτούν.

Πρόκειται για ένα σούπερ large κόκκινων μποτών το οποίο απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα κόσμου γιατί είναι extravaganza και δε θα μπορούσε να φορέθεί από όλους το συγκεκριμένο ζευγάρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Η γνωστή κολεκτίβα που δημιουργεί κατά καιρούς τα πιο ιδιαίτερα sneakers που έχεις δει, τολμά να κάνει άλλο ένα ιδιαίτερο βήμα  και λανσάρει αυτές τις μπότες οι οποίες έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια καθώς το σχεδιο τους δεν είναι κάτι συνηθισμένο.

Η μαϊμου στο παιδικό “Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια” αλλά και το καρτούν “Astro Boy” αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα συγκεκριμένα υποδήματα και ελπίζουμε να μην αρχίσουν να εμφανίζονται παντού γιατί δε θα το αντέξουμε και αυτό το fashion χτύπημα.

Τσέκαρε και αυτά: