Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει για τη σύγκρουση που είχε με την κόρη του, καθώς ήταν αυτός που την κρατούσε “δέσμια” και δεν την άφηνε να κάνει τη ζωή της όπως εκείνη ήθελε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το κίνημα #freebritney, είχε καταφέρει να κατακλύσει τα Social media πριν από αρκετό καιρό, καθώς όλοι πίστευαν πως η τραγουδίστρια είναι “αιχμάλωτη” του πατέρα της αλλά το τελευταίο διάστημα υπάρχει ανησυχία διότι πιστεύουν πώς είναι “αιχμάλωτη” του συζύγου της και έως εκείνος είναι αυτός που ευθύνεται για την “παράνοια” που την έχει πιάσει στο Instagram.

O πατέρας της μιλώντας στη Daily Mail για πρώτη φορά, θέλησε να πει τη δική του πλευρά παρά το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί θαυμαστές της που τον “δικάζουν”. Ισχυρίστηκε πώς την προστάτεψε από την καταστροφή της και πως ήταν αυτός που αποκατέστησε τις σχέσεις της με τους γιους της, Πρέστον και Τζείντεν.

Είπε πως δεν ήταν στο πλευρό της για να ωραιοποιεί τις καταστάσεις αλλά και να αναλάβει δράση εκεί που χρειαζόταν.

Δε θα συμφωνήσουν όλοι μαζί μου. Αγαπώ την κόρη μου με όλη την καρδιά και την ψυχή μου. Που θα ήταν η Μπρίτνεϊ αν δεν είχα κάνει αυτές τις παρεμβάσεις; Μπορεί να μην ήταν ζωντανή”, δήλωσε.

“Προστατεύοντας την και προστατεύοντας τα παιδιά της, έπρεπε να παυθούν αποφάσεις. Έχοντας την εποπτεία της και την κηδεμονία κατάφερα να τη βοηθήσω να πάρει τα παιδιά της πίσω”, είπε στη Mail.

Δε μιλά με την κόρη του πια και δεν έχει επικοινωνία με τα εγγόνια του ενώ ανησυχεί για την πορεία της διότι δε θέλει να τη δει να κατρακυλά ξανά. Δεν ήθελε να πει πολλά για τη σχέση τους γιατί δε θέλει να της προκαλέσει και άλλο πόνο, αλλά συνεχίζει να ανησυχεί και θέλει να τη βλέπει καλά.

Τσέκαρε και αυτά :

Πρωτοχρονιά 2023 :Ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στο Σύνταγμα

Survivor All Star : Το ξεκαθάρισμα για το trailer