Μπριζόλα

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν κάποιοι χρήστες του TikTok για να ψήσουν μια tomahawk μπριζόλα και η μηχανή ενός mini Cooper μεταμορφώθηκε σε BBQ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Mια χρήστης του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης είχε τη φαεινή ιδέα να τυλίξει μια μπριζόλα σε αλουμινόχαρτο, να την τοποθετήσεις πάνω στη μηχανή και να κλείσει το καπό! Έπειτα, μπήκε στο όχημα της και οδήγησε! Ναι, με το κρέας να είναι στη μηχανή!

Όλοι ξέρουμε πως η μηχανή ενός αυτοκινήτου ανεβάζει θερμοκρασία ενώ κινείται και από ότι φαίνεται μπορεί να ψηθεί κρέας! Αφού ολοκλήρωσε τη βόλτα της, άνοιξε το καπό και όπως είδαμε το κρεατικό ψήθηκε πολύ καλά!

Βέβαια, δεν είναι μια πρακτική την οποία πρέπει να δοκιμάζει κάποιος διότι μέσα στη μηχανή υπάρχουν μυρωδιές και γίνονται καύσεις οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν κακό στον οργανισμό μας! Επομένως, δε χρειάζεται να δοκιμάσετε αυτό το κόλπο!

@gettishow

Grilled a Tomahawk Steak on my Mini Cooper engine in the Las Vegas heat #cooking #steak #vegastiktok #minicooper #car

♬ original sound – Getti

Το αυτοκίνητο μας είναι για συγκεκριμένες χρήσεις και όχι για να αναλαμβάνει χρέη κουζίνας ή BBQ! Μην ξεχνάς πως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών πρέπει να προσέχουμε τη μηχανή του αυτοκινήτου εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών!

 

Τσέκαρε και αυτά :