My Style Rocks

Το “My Style Rocks” μας σύστησε νέα κορίτσια τα οποία φρόντισαν να απογειώσουν το στοιχείο του ριάλιτι αφού η μόδα μπήκε σε δεύτερη μοίρα! Και συνεχίζουν να μας απασχολούν με τις διάφορες δηλώσεις τους και τα posts τους στο Instagram!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Oι παίκτριες μπήκαν στο παιχνίδι με σκοπό να κερδίσουν δημοσιότητα, να δείξουν το στιλ τους και τη δική τους οπτική στη μόδα. Ωστόσο, υπήρξε μια παίκτρια η οποία μπήκε στο ριάλιτι για πολύ συγκεκριμένο λόγο και τον αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ραμόνα Βλαντή έκανε νέες δηλώσεις που αφορούσαν στον νέο κύκλο του “My Style Rocks” λέγοντας πως το φετινό project ήταν καθαρό ριάλιτι και πως ήταν διαγωνισμός για “My Dubai”.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως παίκτρια μπήκε για να πικάρει… τον άνδρα που γούσταρε!

“Ξέρω μια που μπήκε στο My Style Rocks για να πικάρει αυτόν που γούσταρε. Δεν τον πίκαρε. Αδιαφόρησε αυτός. Ήταν στο φετινό παιχνίδι. Δε μπορώ να πω περισσότερα”.

Δεν αποκάλυψε το όνομα της και προς το παρών δεν πάει κάπου το μυαλό μας, αλλά δεν αποκλείεται να το μάθουμε στο άμεσο μέλλον!

Τσέκαρε και αυτά: