Αναστασία Τσιλιμπίου

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο συστήθηκε στον κόσμο της τηλεόρασης από μικρή ηλικία και συνεχίζει να απασχολεί με το υποκριτικό της ταλέντο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H νεαρή ηθοποιός η οποία υποδύεται τη “Μυρτώ” στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” εμφανίστηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη με τον γνωστό TikToker, Γιάννη Μαλαθουνιάδη.

Μιλώντας για τον σύντροφο της είπε:

“Ασχολείται με τα social media, με το management. Κάνει πολύ ωραία δουλειά. Λέγεται Γιάννης Μαλαθουνιάδης. Εννοείται πως μου δίνει συμβουλές. Με βοηθάει και με στηρίζει σε όλα και είναι ωραίο που έχουμε και οι δύο ένα πάθος και το κυνηγάμε και ωθούμε ο ένας τον άλλο στο να το δουλέψουμε”. 

@johnmalath

Μικρές πράξεις καθημερινά! ❤️ #greece #fy #fyp

♬ One More Time – Daft Punk

Τόσο η Αναστασία Τσιλιμπίου, όσο και ο σύντροφος της αναρτούν διάφορα βίντεο στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και παρουσιάζουν διάφορα σκετσάκια τα οποία χαρίζουν γέλιο!

Ο Γιάννης Μαλαθουνιάδης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο ΑΠΘα και έχει επιλέξει να μοιράζεται τις σκέψεις του στο μέσο.

Η ηθοποιός και ο σύντροφος της θέλουν να δημιουργούν περιεχόμενο το οποίο φέρνει χαρά στον κόσμο και παρουσιάζουν πολλά πράγματα τα οποία λαμβάνουν χιλιάδες likes καθημερινά.

Τσέκαρε και αυτά: