My Style Rocks

To “My Style Rocks” αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την αρχή της νέας σεζόν και ήδη πολλά κορίτσια έχουν δηλώσει συμμετοχή καθώς θέλουν να κάνουν τον δικό τους χαμό και να κριθούν από τους κριτές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ως γνωστόν, υπάρχει μια σημαντική απώλεια από το ριάλιτι μόδας και δεν είναι άλλη από αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία αποφάσισε να παρουσιάσει το “Shopping Star”, στη θέση της Βίκυς Καγιά. Όλοι αναρωτιούνται για το τρίτο πρόσωπο το οποίο θα καθίσει στη θέση του κριτή και υπάρχει αναβρασμός στον ΣΚΑΙ, αφού πλέον η παραγωγή έχει περάσει στα χέρια του σταθμού, με την Ατζούν Μίντια να μην έχει κάποια ανάμειξη.

Πολλά ακούγονται αλλά ο ΣΚΑΙ έχει ρίξει το ενδιαφέρον του σε τρία άτομα από ότι φαίνεται! Το ένα από αυτά είναι η Σοφία Χατζηπαντελή την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσω της guest εμφάνισης που είχε κάνει στο GNTM. Εκρηκτική, δυναμική, με ιδιαίτερη άποψη και στιλ! Και ίσως είναι η πιο δυνατή επιλογή αν θέλει η παραγωγή να κάνει αίσθηση!

Ωστόσο, υπάρχουν άλλα δυο πρόσωπα σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στα πηγαδάκια! Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένα πρόσωπο του οποίου πάντα ακούγεται το όνομα όταν κάποιο κανάλι ετοιμάζει ένα project που αφορά στη μόδα! Η Έλενα Χριστοπούλου είναι το τρίτο πρόσωπο το οποίο μπορεί να καθίσει στην καρέκλα της κριτή – κάτι το οποίο έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και με μεγάλη επιτυχία!

Όποιο από τρία πρόσωπα “δέσει” καλύτερα με την υπόλοιπη ομάδα θα είναι και αυτό που θα πάρει τη δουλειά! Ωστόσο, εμείς ποντάρουμε στις δυο κυρίες αν και θα θέλαμε πολύ να δούμε τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια της μόδας και θα ήταν τέλειος στο “My Style Rocks”. 

Τσέκαρε και αυτά: