My Style Rocks τελικός

My Style Rocks τελικός: Mια νέα εβδομάδα ξεκινά και τα κορίτσια που έχουν απομείνει στο παιχνίδι είναι έτοιμα για όλα αφού μόνο μια θα μπορέσει να πάρει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα κορίτσια για μια ακόμη φορά θα αναμετρηθούν για να παρουσιάσουν στους κριτές τα καλύτερα looks και να πάρουν υψηλές βαθμολογίες έτσι ώστε να περπατήσουν στην πασαρέλα για το φινάλε του ριάλιτι μόδας.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε η Κατερίνα Καραβάτου ανακοινώνει πως μια, μια οι κοπέλες θα αποχωρούν μέχρι να φτάσουμε στην πεντάδα του τελικού όπου και θα δούμε grande εμφανίσεις για να μπορέσει ο κόσμος και οι κριτές να αποφασίσουν ποια θα πάρει το έπαθλο!

Η Μέλντα Σαΐνη θα δει την εμφάνιση που έχει αποφασίσει να φέρει η Ειρήνη Καζάκη και θα την πιάσουν τα γέλια! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενοχληθεί η Ειρήνη και να ξεκινήσει ένας νέος μικρός “πόλεμος” μεταξύ τους!

Ο My Style Rocks τελικός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα κορίτσια θέλουν να βρεθούν στο τέλος και να πάρουν το έπαθλο! Αλλά δεν είναι εύκολο για όλες και η ένταση μεγαλώνει!

 

Τσέκαρε και αυτά: