Ναταλία Γερμανού

H Ναταλία Γερμανού είναι από τις αγαπητές παρουσιάστριες του ελληνικού κοινού και κάθε φορά που δίνει μια συνέντευξη, απασχολεί με τα λεγόμενα της και τα… λέει ωραία βρε παιδί μου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H παρουσιάστρια της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” παραχώρησε συνέντυεξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” και στον Γιώργο Λιάγκα. Και αποκάλυψε πως είναι μόνη της αυτή την περίοδο.

“Είμαι εντελώς μόνη μου. Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Έχω γίνει πολύ πιο επιλεκτική, έχει αλλάξει η φιλοσοφία μου ως προς τι σημαίνει συντροφικότητα και σχέση. Επιλογή μου είναι, δεν έτυχε, αλλά πέτυχε. Και πρέπει να πω ότι όταν φτάνεις σε ένα σημείο να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να περνάς καλά μαζί του, είναι και ωραίο”.

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή της να μην κάνει παιδιά, η Ναταλία Γερμανού απάντησε λέγοντας:

“Καθόλου δεν μετανιώνω. Ίσα ίσα που όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μία συνειδητή επιλογή. Παρακολουθώντας τους ρυθμούς της ζωής μου, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ ότι ήταν μία σωστή απόφαση να μην κάνω παιδιά. Τόσο περισσότερο χαίρομαι που ο πρώην άντρας μου -ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο χωρίσαμε- αυτήν τη στιγμή έχει μία φανταστική οικογένεια. Εκείνος ήταν φτιαγμένος για πατέρας”. 

Τσέκαρε και αυτά :