Νέες σειρές

Πολλές είναι οι νέες σειρές που ετοιμάζουν γνωστές streaming πλατφόρμες, όμως οι απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων του Χόλυγουντ έχουν προκαλέσει προσωρινή παύση.

Το Apple TV όμως δεν επαναπεύεται και σχεδιάζει μια νέα σειρά που αφορά σε γνωστό γαλλικό οίκο. Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα 10 επεισοδίων και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποιος είναι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η νέα σειρά φέρει τον τίτλο “La Maison” και θα αφορά σε έναν πολυτελή οίκο μόδας και τη ζωή των ανθρώπων που βρισκονται σε αυτών! Σε πολλολυς ακούγεται γνωστή η υπόθεση της σειράς, ωστόσο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές είναι: η Καρόλ Μπουκέ, ο Λαμπέρ Ουίλσον, ο Πιερ Ντελαντοσαμπ, ο Αντουάν Ρενάρτζ και σκηνοθετες οι Φαμπρίς Γκομπέρ και Ντανιέλ Γκρου.

Προς το παρών δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα η μια από τις νέες σειρές της πλατφόρμας και από ότι φαίνεται δεν θα παίξουν ηθοποιοί οι οποίοι ανήκουν στο Σωματείο νΗθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA ), ούτε σεναριογράφοι του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (WGA).

Η νέα σειρά αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον και περιμένουμε να τη δούμε και αυτή αφού πολλά ακούγονται!

Τσέκαρε και αυτά: