Νέες σειρές

Μια από τις νέες σειρές που πολλοί από εμάς θέλουμε να δούμε είναι το “The Idol” και αφού παρουσιάστηκε στο φεστιβαλ των Καννών, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer και βλέπουμε πολλές ενδιαφέρουσες εικόνες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στις 22 Μαΐου παρουσιάστηκε η σειρά στο 76ο Φεστιβάλ κινηματογράφου και οι απόψεις ήταν ανάμεικτες καθώς πολλοί ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία της Λίλι Ρόουζ Ντεπ, ενώ άλλοι θεώρησαν πως φάνηκε ο ερασιτεχνισμός της.

Ο δημιουργός της σειράς Euphoria, Σαμ Λέβινσον, είναι ο άνθρωπος που υπογράφει τη νέα σειρά και ο The Weekend είναι μαζί με το μοντέλο οι πρωταγωνιστές.

Στο trailer της σειράς βλέπουμε τη Λίλι Ρόουζ να υποδύεται μια νεαρή τραγουδίστρια η οποία είναι είδωλο της ποπ και στην τελευταία της συναυλία θα υποστεί έναν νευρικό κλονισμό ο οποίος θα την κάνει να δει τη ζωή διαφορετικά.

Ο Τέντρος – ένας περίεργος άνθρωπος με βρόμικο παρελθόν – θα κάνει τη ζωή της άνω κάτω καθώς θα την οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια! Εκείνη θέλει να γίνει η μεγαλύτερη ποπ σταρ της Αμερικής και θα κάνει πράγματα που σίγουρα θα αμφισβητηθούν!

Είναι από τις νέες σειρές που θα προβληθούν στις 4 Ιουνίου στο ΗΒΟ!

Τσέκαρε και αυτά: