Netflix

To Netflix αναζητά διαρκώς νέες ιδέες για να εμπλουτίσει το περιεχόμενο του και πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για μια νέα σειρά η οποία ενδεχομένως να είναι στα σκαριά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H γνωστή live-streaming πλατφόρμα έχει δει την ιδιαίτερη απήχηση που είχαν τα Castlevania και Cyberpunk anime και από ότι φαίνεται ετοιμάζεται ένα νέο project το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Σύμφωνα με το GiantFreakingRobot, το γνωστό μέσο ψυχαγωγίας θέλει να δημιουργήσει μια σειρά η οποία να βασίζεται στο παιχνίδι Dark Souls.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η σειρά θα προσαρμοστεί στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο αρχικό παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε το 2011.

Το Netflix βρίσκεται αντιμέτωπο την ίδια στιγμή με πολλές αναφορές στα Social media καθώς ο κόσμος ζητά να επιστρέψουν σειρές που έχουν κοπεί καθώς οι ιστορίες είναι ημιτελείς, όπως το Winx Saga!

Να σου θυμίσουμε πως η σειρά “Warrior Nun” η οποία κόπηκε από την πλατφόρμα αφήνοντας μας όλους με το στόμα ανοιχτό, αναμένεται να επιστρέψει σύμφωνα με τους σεναριογράφους αλλά ακόμη κανείς δεν ξέρει αν θα δούμε τη συνέχεια στον κολοσσό ή αν θα μπουν τα επεισόδια σε μια άλλη πλατφόρμα.

Tσέκαρε και αυτά: