Warrior Nun

H σειρά του Netflix, “Warrior Nun” κόπηκε από τη γνωστή πλατφόρμα με συνοπτικές διαδικασίες δημιουργώντας μεγάλη σύγχυση στους θαυμαστές (μεταξύ αυτών και εμείς είχαμε κάποια νεύρα). Αλλά η ανατροπή έγινε και η τρίτη σεζόν “σώθηκε”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Oι φανς της σειράς έκαναν ολόκληρη καμπάνια στα social media όταν ανακοινώθηκε πως δε θα δουν την τρίτη σεζόν και απαίτησαν να επιστρέψει καθώς είναι ένα άκρως ενδιαφέρον project το οποίο μπορεί να έχει μακρά συνέχεια!

Το hashtag #SaveWarriorNun ήταν νούμερο ένα για πολλές εβδομάδες στο Twitter και ο δημιουργός της σειράς Sim Barry μετέφερε μέσω Twitter τα ευχάριστα νέα, με αποτελέσμα να γίνει χαμός!

“Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω και επίσημα ότι λόγω το φωνών σας, του πάθους και των εκπληκτικών προσπαθειών σας, το Warrior Nun θα επιστρέψει και θα είναι πιο επικό από όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε! Περισσότερες πληροφορίες σύντομα… Σας ευχαριστώ! #WarriorNunSaved”.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα επιστρέψει η τρίτη σεζόν στην πλατφόρμα από όπου και κόπηκε ή αν θα τη δούμε σε άλλη streaming υπηρεσία!

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες!

Τσέκαρε και αυτά: