Netflix

Το Netflix παραμένει η πρώτη πλατφόρμα σε παγκόσμιο επίπεδο που επιλέγουν οι χρήστες για να δουν ταινίες και σειρές! Και θέλει διαρκώς να προσθέτει νέο περιεχόμενο για να κρατά τους πάντες ευχαριστημένους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Mια νέα ταινία έχει προστεθεί στον κατάλογο της κατηγορίας “θρίλερ-επιστημονική φαντασία” η οποία ονομάζεται “Paradise” και μπορείς να αράξεις απόψε κιόλας για να τη δεις ενώ δροσίζεσαι κάτω από το air condition ή ενώ αράζεις στο μπαλκόνι σου!

Η ταινία αφορά στο μέλλον όπου μπορεί η μεταφορά χρόνων από το ένα άτομο στο άλλο αλλάζει τα πάντα στην ανθρωπότητα και μια επιχείρηση καταφέρνει να μετατραπεί σε φάρμακακευτική πολλών δισεκατομμυρίων!

Ένα ζευγάρι, ο Μαξ και η Έλενα μπορεί να ζούσαν μια τέλεια ζωή, όμως έρχονται αντιμέτωποι με ασφαλιστικές αξιώσεις και δεν μπορούν να τις πληρώσουν! Για να μπορέσουν να εξοφλήσουν, θα πρέπει η γυναίκα να πληρώσει με 40 χρόνια από της ζωής της. Οι δυο έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα και ο Μαξ θα προσπαθήσει να πάρει ίσως τα χαμένα χρόνια της γυναίκας του αφού δουλεύει στην εταιρεία. Όμως, θα υπάρξουν πράγματα που θα προκαλέσουν μεγάλες ανατροπές!

Μια ταινία στο Netflix που πρέπει να δεις!

Τσέκαρε και αυτά: