Netflix

To Netflix – ευτυχώς – δεν ακύρωσε την τρίτη σεζόν του Lupin και θα δούμε τον περίφημο αριστοκράτη διαρρήκτη να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια για να μπορέσει να πειράξει τη γαλλική αστυνομία και τον αγαπημένο του επιθεωρήτη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε μέσω του Twitter πως η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει και ο διαρρήκτης θα εμφανιστεί στις οθόνες μας στις 5 Οκτωβρίου του 2023.

Στη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Ομάρ Σίφ, βλέπουμε μια σύγχρονη εκδοχή του λογοτεχνικού ήρωα Αρσέν Λουπέν και βλέπουμε έναν ήρωα να προσπαθεί να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του αφού θεωρεί πως είναι καθήκον του.

Στην τρίτη σεζόν η οποία θα προβληθεί στο Netflix, θα δούμε τον ήρωα που έχει εμπνευστεί τον χαρακτήρα του από τον Λουπέν, να προσπαθεί να αποφύγει όλους όσους πιθανόν να τον κυνηγούν και θα πρέπει να αφήσει τη γυναίκα του και τον γιο του για να μπορέσει να ξεφύγει.

Ωστόσο, θα επιστρέψει στο Παρίσι και θα προσπαθήσει να τους πείσει να φύγουν μαζί για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή κάπου άλλου! Τα φαντάσματα, όμως, του παρελθόντος δε θα αργήσουν να εμφανιστούν και θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια!

Tσέκαρε και αυτά: