Αναστασία Σαμαρά

Η Αναστασία Σαμαρά είναι η νέα παίκτρια του “My Style Rocks” και με την τρίτη της εμφάνιση, κατάφερε να προκαλέσει κάποιες συζητήσεις.

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας δε φάνηκε να πείθει την Σελένη Φωτιάδη με το look που παρουσίασε στην πασαρέλα και δεν ήξερε που είναι η εργονομία τπυ ιδιαίτερου ρούχου που φόρεσε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Αναστασία Σαμαρά δε συμφώνησε με όσα της είπε η Σελένη και όταν ρωτήθηκε από την συμπαίκτρια της “Που δε συμφωνείς”, είχε έντονο ύφος και της είπε πως υπάρχει ισορροπία στο look της. Η Σελένη της είπε πως μάλλον δεν χάρηκε με την βαθμολογία και για αυτό το λόγο έχει την ένταση που προκύπτει.

Η Emilia Vodos με τη σειρά της δεν πείστηκε με το στιλ της και δε θεωρεί πως ξεχώρισε με το outfit που φόρεσε!

Η Όλγα Κοτλιδά από τη δική της πλευρά θέλησε να στηρίξει την παίκτρια καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι δυο παίκτριες έβαλαν “2” στη νέα παίκτρια αφού το look της αξίζει πολύ παραπάνω βαθμούς και για μια ακόμη φορά υπήρξε ένταση με την Σελένη η οποία θεώρησε πως ήταν λάθος το γεγονός να σχολιάσει τις βαθμολογίες της.

Η Αναστασία συζήτησε με την Όλγα για το look της και άκουσε με προσοχή όσα της είπε, όμως η Σελένη είχε πολλά να πει διότι θεωρεί πως η Όλγα είναι επιθετική απέναντι της και δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο.

Τσέκαρε και αυτά: