Κινητά τηλέφωνα

Τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές μας, τα ακριβά ακουστικά για να ακούμε αγαπημένα τραγούδια είναι κάποιες από τις συσκευές που έχουμε στη ζωή μας και δυστυχώς δεν τα προσέχουμε όπως θα έπρεπε.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι ειδικοί θέλουν να ξέρουμε ποια είναι τα λάθη τα οποία κάνουμε με τις συσκευές μας καθημερινά και τις βλάπτουμε, γιατί ίσως καταφέρουμε και τις “σώσουμε”.

Τι κάνουμε λοιπόν λάθος;

#1.Έχουμε πάντα τη συσκευή μας στη φόρτιση 

Πολλοί είναι οι κατασκευαστές που λένε στις οδηγίες χρήσεις πως δεν πρέπει να έχουμε τις συσκευές μας μόνιμα στη φόρτιση διότι η μπαταρία εξασθενεί! Φορτίζουμε τη συσκευή μας για όσο χρειάζεται και έπειτα αφαιρούμε το καλώδιο!

#2.Περιμένεις να εξαντληθεί η μπαταρία 

Δε χρειάζεται να περιμένεις να εξαντληθεί η μπαταρία της συσκευής σου για να τη φορτίσεις! Ίσα ίσα, θεωρείται πιο “φρόνιμο” να τη φορτίσεις όταν βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το 40% γιατί φορτίζει πιο γρήγορα και δε χρειάζεται να τραβήξει πολύ ρεύμα!

#3.Εκθέτεις τις συσκευές σου στον ήλιο

Όταν βρίσκεσαι έξω, εκθέτεις πολύ τα κινητά τηλέφωνα ή το lap top σου στον ήλιο; Κακώς γιατί έτσι τους προσφέρεις ένα “αργό θάνατο”! Η έκθεση στον ήλιο δεν κάνει καθόλου καλό και καλό θα ήταν να σταματήσεις!

Τσέκαρε και αυτά: