Netflix

Οι χρήστες του Netflix έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό αφού παρακολούθησαν ένα ντοκιμαντέρ το οποίο στριμάρει στην γνωστή πλατφόρμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To ντοκιμαντέρ Victim/Suspect σε παραγωγη της Nancy Schwartzman, ακολουθελι την δημοσιογράφο Rae de Leon η οποία ερευνά το μοτίβο γυναικών που έχουν καταγγείλει σεξουαλικες επιθέσεις αλλά δεν έγιναν πιστευτές.

Η δημοσιογράφος καταγράφεται να προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα μοτίβα και σε πραγματικό υλικό που παρουσιάζεται βλέπουμε τους αστυνομικούς να ανακρίνουν τα θύματα και να καταγράφονται και μαρτυρίες.

Πολλές γυναίκες βιώνουν τις τραυματικές συνεντεύξεις που δίνουν στην αστυνομία όταν έχουν κατηγορηθεί πως έχουν κάνει μια ψευδή καταγγελία και στο ντοκιμαντέρ καταγράφονται τα πάντα.

Οι χρήστες που έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής το ντοκιμαντέρ στο Netflix και αναφέρεται πως στις 1.000 επιθέσεις που καταγράφονται στην Αμερική, οι 975 θύτες δεν μένουν πίσω από τα κάγκελα.

Το 15% των θυμάτων δήλωσε πως δεν ανέφεραν ένα περιστατικό διότι θεώρησαν πως η αστυνομία δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι να τις βοηθήσει!

Στην σύνοψη του ντοκιμαντέρ αναφέρεται το εξής:

“Νεαρές γυναίκες λένε στην αστυνομία πως δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση αλλά αντί να αποδοθεί δικαιοσύνη κατηγορούνται για το έγκλημα της ψευδούς καταγγελίας, συλλαμβάνονται και μερικές φορές μπαίνουν φυλακή”.

Tσέκαρε και αυτά :