Τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως είναι το CHAT GTP και βλέπουμε να δημιουργούνται πολλά deep fakes.

O Kόρεϊ Τέιλορ – ο frontman των Slipknot και των Stone Sour – μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως δεν αντέχει όλο το θέμα που αφορά σε αυτή τη νέα συνθήκη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μιλώντας στο Kerrang! Radio όπου ήθελε να προωθήσε το σόλο άλμπουμ του “CMF2”, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τα τραγούδια που δημιουργούνται με την τεχνητή νοημοσύνη και είπε χαρακτηριστικά:

“Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά τα χάλια φίλε, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω τι προσπαθούν να αποδείξουν οι άνθρωποι. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι υπολογιστές μπορούν να κάνουν πράγματα εξίσου καλά με τους ανθρώπους; Γιατί αν ναι, τότε ποιο είναι το νόημα;”. 

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πως πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν μέσω της τεχνητής νοημοσύνης να συγχωνεύσουν τραγούδια και να δημιουργήσουν collabs μεταξύ καλλιτεχνών που σε άλλες περιπτώσεις δε θα βλέπαμε και ενώ είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα, οι μουσικοί δεν τα επικροτούν!

Tσέκαρε και αυτά: