Netflix

Το Netflix έχει προσθέσει εδώ και λίγο καιρό κάποιες ταινίες, τις οποίες ίσως να μην είχες παρατηρήσει, αλλά αξίζει σίγουρα να τις δεις.

Τρεις ταινίες για να παρακολουθήσεις στο Netflix

Ελ Γκρέκο

Η ταινία αφορά την ταραχώδη ζωή του διάσημου ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, πριν από την ισπανική Ιερά Εξέταση, από τα χρόνια του στην Κρήτη που βρισκόταν υπό την κατοχή των Ενετών.
Στη συνέχεια, μας πηγαίνει στη γνωριμία του με τον Τιτσιάνο στη Βενετία, και την επιτυχία του ως καλλιτέχνης στο Τολέδο, ενώ θα διασταυρώσει τον δρόμο του με εκείνον του Ισπανού ιερωμένου Νίνο ντε Γκεβάρα, που θα έχει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του.

Halloween Kills

Λίγη ώρα αφού η Λόρι (Τζείμι Λι Κέρτις), η κόρη της Κάρεν (Τζούντι Γκριρ) και η εγγονή της Άλισον (Άντι Μάτιτσακ), αφήσουν τον Μάικλ Μάγιερς να καίγεται στο υπόγειο, η Λόρι θα χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο με τραύματα, ενώ πιστεύει ότι έχει σκοτώσει τον άνθρωπο που τη βασάνιζε.
Όμως ο Μάικλ θα καταφέρει να απεγκλωβιστεί και έτσι θα “ξυπνήσει” ξανά το ασταμάτητο κυνηγητό.
Η Λόρι για ακόμη μία φορά θα χρειαστεί να προστατέψει τον εαυτό της, και θα καταφέρει να σηκώσει τη γειτονία στο “πόδι” για να εξοντώσουν τον φονιά.
Οι τρεις γυναίκες, ενώνονται με μια άλλη ομάδα επιζώντων ενός παλιότερου μακελειού του Μάικλ και θα κάνουν τα πάντα για να σκοτώσουν τον Μάικλ.

Heart of Stone

Μία πράκτορας μιας αόρατης οργάνωσης που διαφυλάσσει την παγκόσμια ειρήνη, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία χάκερ που προσπαθεί να κλέψει το πολυσήμαντο και ακραία επικίνδυνο όπλο της.

Τσέκαρε και αυτά:

Νύχια: Τι χρώμα να επιλέξεις για το φθινόπωρο 

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο βίντεο που τραγουδάει μαζί με τον Σαμ Ράιντερ