Nicky Glossom

Ο Nicky Glossom είναι ένας από τους σπουδαστές του Fame Story, που κατάφερε να κερδίσει μία θέση μέσα στο σπίτι, και έκλεψε τις εντυπώσεις τον κριτών και του κοινού αμέσως.

Για εκείνον η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού του και θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος για να εκπληρώσει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να γίνει επιτυχημένος τραγουδιστής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Nicky Glossom κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι 23 ετών. Παρά το μικρό της ηλικίας του, έχει περάσει αρκετές δυσκολίες από τα παιδικά του χρόνια, αφού κλήθηκε να μεγαλώσει σε ίδρυμα μαζί με τις δύο αδελφές του, λόγω του ότι η μητέρα του αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Ο διαγωνιζόμενος, παρέμεινε στο ίδρυμα μέχρι να ενηλικιωθεί, ενώ έχει δηλώσει πως από επιλογή του έχει κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα του.

Επειδή η μουσική μπήκε στη ζωή του από πολύ νωρίς και τον βοήθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες συναισθηματικά και να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, αν δεν είχε τη μουσική, δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει όσα έζησε από τα παιδικά του χρόνια.

Στο Fame Story μπήκε επειδή θεωρεί ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να λάμψει και να δείξει στον κόσμο το ταλέντο του και πόσο ικανός είναι. Είναι πολύ προσηλωμένος στον στόχο του και μπορεί να είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού ριάλι και να γυρίσει με το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ και το δισκογραφικό συμβόλαιο με την PANIK Records.

Τσέκαρε και αυτά:

Ραβανί: Η παραδοσιακή συνταγή του σιροπιαστού γλυκού

Danny & Victor: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story