Νικόλ Δεσποτοπουλου

H Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι – στα δικά μου τα μάτια – ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια που έχουμε γνωρίσει μέσω του “My Style Rocks” και έχει δείξει πως είναι ένα πλάσμα το οποίο έχει πολλές ευαισθησίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γλυκιά παίκτρια που μετά 114Κ followers στο Instagram και διαθετει φανατικό κοινό το οποίο την ακολουθεί πιστά στα social media! Είναι ένα κορίτσι που έχει δημιουργήσει μια ολύ όμορφη σχέση και γενικά την είχαμε παρακολουθήσει στο παιχνίδι να κρατά χαμηλό προφίλ.

Ωστόσο, κάποιες καταστάσεις την έχουν οδηγήσει να βγάλει έναν άλλο εκατό καθώς δεν της αρέσει η αδικία και όταν μια παίκτρια την προκαλεί, κάποια στιγμή θα “σπάσει” και εκείνη!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του citynow.gr, η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι στα “μαχαίρια” με μια συμπαίκτρια της η οποία την έχει κάνει το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται στα “κλαδιά” και πίσω από τις κάμερες έχει κάνει τρελό expose καθώς ξέρει πολλά πράγματα για τη δράση της με στιλίστα και με σχεδιαστή μόδας.

Η παίκτρια αναφέρει διαρκώς όλα όσα κάνει η συμπαίκτρια της διότι θεωρεί πως είναι πολύ άδικος ο τρόπος που φέρεται στα υπόλοιπα κορίτσια και πως προσπαθεί να βγει διαρκώς από πάνω με τον τρόπο της.

Η παίκτρια είναι από τα κορίτσια που οι κριτές έχουν εκθειάσει πολλές φορές και δεν έχει δώσει ιδιαίτερα δικαιώματα! Αυτό που μαθαίνουμε είναι πως σύντομα θα κάνει μια εμφάνιση η οποία θα συζητηθεί πολύ καθώς θα φορέσει τη δημιουργία ενός σχεδιαστή που θα θυμίσει πολλά στη συμπαίκτρια με την οποία έχει έντονο beef!

Who said this? Αλεξάνδρα Κατσαμπίρη

Τσέκαρε και αυτά: