Νικόλ Δεσποτοπούλου

Σε κλάματα ξέσπασε η Νικόλ Δεσποτοπούλου κατά τη διάρκεια του gala του “My Style Rocks” που προβλήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 11/4 και ακουγόταν σαν να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όταν η Βασιλική Λιγνού ανέβηκε στην πασαρέλα και παρουσίασε το concept αναφερομένη σε ένα μέλος της οικογένειας της το οποίο είχε καταγωγή από την Ιταλία, η συμπαίκτρια της γύρισε την πλάτη της στην κάμερα και ξεκίνησε να κλαίει με αναφιλητά χωρίς όμως να την αντιληφθεί γρήγορα η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Σελένη Φωτιάδη την πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να την ηρεμήσει ενώ όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της, είπε πως είναι καλά και πως απλά συγκινήθηκε με την ιστορία της Βασιλικής Λιγνού.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει το look της Βασιλικής λέγοντας πως δεν της άρεσε πολύ η εμφάνιση διότι της έλειπε το στοιχείο της λάμψης.

Η Βασιλική Λιγνού, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό παράπονο στις συμπαίκτριες της λέγοντας πως έχουν πει ότι στα gala ότι βάζουν άλλες βαθμολογίες και πως πρέπει να βαθμολογούν καλύτερα τα κορίτσια! Μάλιστα, θεωρεί πως όλες λειτουργούν με στρατηγική και πως από τότε που επέστρεψε, βλέπει πως οι συμπαίκτριες βλέπουν την εξέλιξη της.

 

Tσέκαρε και αυτά: