Βασιλιάς Κάρολος

O βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, αναμένεται να στεφθούν στις 6 Μαΐου βασιλείς και ήδη στη Βρετανία έχουν ξεκινήσει οι εντατικές προετοιμασίες.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο νέος βασιλιάς της Αγγλίας θα βρεθεί στο αββαείο του Γουέστμίνιστερ με χρυσή άμαξα και στο πλευρό του θα είναι η σύζυγος του ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το παλάτι δίνει σιγά σιγά πληροφορίες για όλα όσα αφορούν την τελετή στέψης και αναμένεται να μάθουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες όσο πλησιάζουν οι μέρες!

Η χρυσή άμαξα είναι ιστορικής σημασίας και βασιλική επιμελήτρια ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Παραδόθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ το 2014 και χρησιμοποιήθηκε για τα εγκαίνια του κοινοβουλίου εκείνο το έτος, και σε κάποιες περιπτώσεις στη συνέχεια. Αλλά, φυσικά, δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί σε μια τόσο ιστορική και σημαντική περίσταση. Είναι η δεύτερη παλαιότερη εν λειτουργία άμαξα σε αυτή τη χώρα. Κατασκευάστηκε το 1762, γεγονός που την καθιστά μία απίστευτα παλιά άμαξα στον κόσμο. Υπάρχουν πολύ λίγες μοναρχίες που έχουν διατηρήσει εν λειτουργία άμαξες τόσο παλιές”.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα επιστρέψουν με τη χρυσή άμαξα στο παλάτι και θα χαιρετίσουν τον κόσμο από το μπαλκόνι μαζί με τους υπόλοιπους της βασιλικής οικογένειας και αναμένεται να γίνει χαμός!

 

Τσέκαρε και αυτά: