Άντονι Χόπκινς

Ο Άντονι Χόπκινς είναι ο ηθοποιός που επιλέχθηκε να φέρει στη “ζωή” τον πατέρα της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόιντ σε μια νέα ταινία η οποία αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους την επόμενη χρονιά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού ως ο άνθρωπος που κατάφερε να προκαλέσει πολλά ερωτήματα, είναι γεγονός!

Στην ταινία θα δούμε τον ηθοποιό να βρίσκεται σε ένα σκηνικού του Β’παγκοσμίου πολέμου και να κάνει συζητήσεις με τον Μάθιου Γκαντ, ο οποίος υποδύεται τον Λούις. Οι δυο άνδρες συζητούν για την ύπαρξη του Θεού και προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία απασχολούν ακόμη και σήμερα.

Παράλληλα, θα δούμε την ιδιαίτερη σχέση που είχε ο “πατέρας της ψυχανάλυσης” με την κόρη του Άννα, την οποία υποδύεται η Λιβ Λίζα Φρις.

Ο Άντονι Χόπκινς όπως και το υπόλοιπο καστ της ταινίας βρίσκονται μεταξύ Ιρλανδίας και Βρετανίας για χάρη των γυρισμάτων και όλοι περιμένουμε να δούμε το νέο αριστούργημα στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, μιας και έχει την τάση να παίζει σε πολύ μεγάλες ταινίες!

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: