Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχίζει να βρίσκεται στο “στόχαστρο” του Σπύρου Μαρτίκα καθώς πιστεύει πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια πολύ κακή στρατηγική την οποία έχει αποκαλέσει του “κακομοίρη”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό Μας” βρέθηκε ο φαρμακοποιός του Survivor και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης. Και είχε να πει πολλά για μια ακόμη φορά αλλά αυτή τη φορά ήταν αντιμέτωπος με τον Νίκο Παρτσώλη ο οποίος γνωρίζει το παιχνίδι πολύ καλά.

O δημοσιογράφος της εκπομπής έκανε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις στον El Professor και φάνηκε σαν να τον στριμώχνει στη γωνία και να του ζητά να τοποθετηθεί για την αποβολή των Δαλάκα – Χατζηανδρέου.

“Σε άκουσα να λες πως το μεγαλύτερο ψέμα του Μπάρτζη ήταν πως η Ασημίνα κρατούσε κινητό. Με έκπληξη σε ακούσαμε να λες πως είπες ένα τέτοιο ψέμα”, είπε ο Νίκος Παρτσώλης.

“Η Ασημίνα είναι 22 χρονών κορίτσι. Μέσα από το παιχνίδι ήξερε πως να κινηθεί για να βρει φαγητό. Η Ασημίνας σαφώς χρησιμοποίησε κινητό για να βρει φαγητό. Αλλά όχι για κάτι. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν την είδε ποτέ να έχει κινητό και έπαιζε μια θεατρική παράσταση. Η Ασημίνα ήρθε σε επαφή με local. Ο Μπάρτζης είχε σοβαρή εμμονή από την αρχή του παιχνιδιού να διώξει φαβορί”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σε συνέχεια της συζήτησης ο Σπύρος Μαρτίκας είπε πως η Αφροδίτη Σκαφίδα είδε μήνυμα σε κινητό το οποίο επικοινωνούσε με κάποιον από τον κόσμο της Δαλάκα.

Μάλιστα, ο Νίκος Παρτσώλης ήταν αυτός που είπε πας ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν αυτός που ζήτησε έντονα την αποβολή Δαλάκα!

“Μην προσπαθείς να μου χρεώσεις την αποβολή Δαλάκα-Χατζηανδρέου” είπε ο Σπύρος!

 

Περιμένουμε να ακούσουμε τα πάντα από τον Νίκο Μπάρτζη όταν επιστρέψει στην Ελλάδα!

Tσέκαρε και αυτά: