Μαρίνα Καρατζόγλου

Η Μαρίνα Καρατζόγλου είναι μια 43χρονη γυναίκα η οποία ασχολιόταν μέχρι πρότινος με τα οικιακά. Και ξαφνικά αποφάσισε να κάνει ένα πολύ τολμηρό βήμα και να μπει στο ριάλιτι “Οι Προδότες“, όπου και φαίνεται πως θα πάει πολύ μακριά αφού ανήκει στην “τριάδα” των ανθρώπων που μπορούν να “δολοφονούν” τους “Πιστούς”. 

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Δράμα, από μικρή ήξερε πως να φτιάχνει τη διάθεση στον κόσμο αφού διαθέτει μια πολύ γλυκιά φυσιογνωμία! Και όταν αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει δημοσιογραφία, γνώρισε πολλά πρόσωπα και έγινε αμέσως αγαπητή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Έχοντας ζήσει με τον σύζυγο της στο Λονδίνο και στο Άμπου Ντάμπι, γνώρισε την νοοτροπία του “εξωτερικού” και είδε πως είναι οι άνθρωποι έξω από την Ελλάδα! Ωστόσο, επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να μεγαλώσει την κορούλα της η οποία είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα!

Η Μαρίνα Καρατζόγλου διαθέτει ένα επίθετο το οποίο σίγουρα θα σου θυμίζει κάτι! Η αδερφή της είναι η γνωστή τραγουδίστρια, Βίκυ Καρατζόγλου η οποία έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και διασκεδάζει πολύ τον κόσμο όταν εμφανίζεται στις μουσικές σκηνές.

Έχοντας ως χόμπι το τραγούδι και το θέατρο, διαθέτει μια πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία η οποία μπορεί πολύ εύκολα να ξεγελάσει τον κόσμο και ίσως να είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε να είναι μια “Προδότης”. Ξέρει πως να κερδίζει την εμπιστοσύνη των γύρω της και η πορεία της στο παιχνίδι θα μας απασχολήσει πολύ!

Τo Instagram


Η Μαρίνα είναι μια γυναίκα η οποία ασχολείται σχετικά λίγο με τα social media και στο λογαριασμό της στο Instagram επιλέγει να προβάλλει κάποιες στιγμές της αδερφής την οποί αγαπά πολύ! Παράλληλα, δείχνει στιγμές της κορούλας της η οποία είναι μια κούκλα και περνούν πολλές όμορφες στιγμές μαζί!

Οι Προδότες

Η Μαρίνα Καρατζόγλου είναι μια από τους 22 παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι στρατηγικής του ΑΝΤ1 και επιλέχθηκε από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να εκπροσωπήσει τους “Προδότες”.

Η ίδια είπε στην προσωπική της συνέντευξη πως πόνεσε λίγο όταν την ακούμπησε στον ώμο και είπε πως το παιχνίδι ξεκινά!

Τσέκαρε και αυτά :