Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας από τους “πρωταγωνιστές” του Survivor Al Star που όλοι περίμεναν να δουν στο παιχνίδι και τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του και οι αποκαλύψεις είναι πολλές. Όμως, όλα κινούνται στο πλαίσιο της φήμης και κανείς δεν ξέρει την πραγματική αλήθεια, μιας και δεν ακούγονται όλες οι πλευρές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μια αποκάλυψη “βόμβα” έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και ανέφερε πως ένα πρόσωπο του Survivor All Star ετοιμάζεται να στραφεί κατά του παίκτη κάνοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, έχει ετοιμαστεί η μήνυση και δεν αποκάλυψε το πρόσωπο το οποίο θέλει να προβεί σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, υπάρχουν δυο πρόσωπα τα οποία έχει ο κόσμος στο μυαλό του.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλώντας στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε πως είχε ακούσει ενώ ήταν στο παιχνίδι ότι ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που “έδωσε” τις Ασημίνα και Δαλάκα διότι κάποιοι παίκτες του έταξαν χρήματα αφού βγουν από το παιχνίδι.

Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται και δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγει ο παίκτης για να πει τα πράγματα έτσι όπως τα ξέρει εκείνος!

Τσέκαρε και αυτά :