Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είχε μια στιγμή αδυναμία στο συμβούλιο της Δευτέρας 8/5 καθώς ξέσπασε σε δάκρυα διότι νιώθει μεγάλη πίεση στο Survivor All Star! Μάλιστα, ζήτησε από τον κόσμο αν έχει σκοπό να τον στηρίξει, να στηρίξει και τον Γιώργο Ασημακόπουλο γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μπορεί να μιλήσει στην καλύβα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται σε “πόλεμο” με τον συμπαίκτη του και τον έχει κατηγορήσει αρκετές φορές για “ψέμματα” και στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε θα τον ακούσουμε να “δικάζει” ξανά τον παίκτη.

“Ξέσπασες σε κλάματα για να σε λυπηθούν όλοι. Μια πρωτοφανής εξέλιξη”, ακούγεται να λέει ο φαρμακοποιός και ο Νίκος Μπάρτζης πιστεύει πως ο συμπαίκτης του έχει κάνει συμμαχία με τους Κόκκινους.

Σε άλλα νέα, οι δυο ομάδες του ριάλιτι θα μπουν στο στίβο μάχης και θα ακούσουν τον Γιώργο Λιανό να λέει πως το έπαθλο τους, τους περιμένει στο αεροδρόμιο καθώς θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν τη Φόρμουλα 1.

Στο συμβούλιο θα μάθουμε ποιος είναι ο επόμενος παίκτης ο οποίος θα αποχωρήσει και πολλά είναι τα spoilers που δίνουν ένα όνομα αλλά ακόμη δεν μπορουμε να το επιβεβαιώσουμε! Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Κόκκινοι θα πάνε στο Μαϊάμι!

Τσέκαρε και αυτά: